Implementare
Internalizarea soluțiilor software complexe, solicitate pentru gestionarea resurselor organizației și al relațiilor cu clienții, necesită cheltuieli mari de capital în ceea ce privește echipamentele și licențele IT și pentru telecomunicații. Pe de altă parte, soluțiile bazate pe cloud sunt servicii bazate pe abonament și exercită o presiune scăzută asupra capitalului de lucru, furnizând fluxul de numerar necesar investițiilor în bunurile și serviciile necesare derulării afacerii.

Sistemele internalizate exercită o presiune puternică și asupra resurselor umane, deoarece echipele de întreținere ar trebui să gestioneze echipamente și software (erori, compatibilitate, upgrade-uri, conectivitate etc.). Soluțiile bazate pe cloud elimină cea mai mare parte a acestei presiuni, deoarece resursele sunt înglobate în sfera serviciului și partajate (costuri mai mici pe unitate) cu alți utilizatori ai aceluiași serviciu.

Securitatea este o chestiune cheie în zilele noastre cu din ce în ce mai multe dispozitive conectate. Internalizarea ridică problema abilităților și capacităților de securizare față de clienții și partenerii dumneavoastră, deoarece organizațiile sunt din ce în ce mai puțin dispuse să colaboreze cu parteneri vulnerabili. Soluțiile bazate pe cloud furnizate de furnizorii de renume vin cu standarde stricte de securitate și cu protecție împotriva furtului de identitate și a pierderii datelor.

Sistemele internalizate se confruntă cu provocări legate de mobilitate, deoarece datele mobile sunt o necesitate în acest moment. Investițiile inițiale în soluțiile de conectivitate și gestionarea corectă a acestor soluții sunt noi sarcini pentru organizația dumneavoastră Soluțiile bazate pe cloud sunt construite de la început, având în vedere accesul de la distanță și accesul mobil este furnizat în mod regulat (chiar și cu aplicații mobile native).

IMPLEMENTAREA soluției corecte de gestionare a întreprinderii, a soluției de gestionare a relațiilor cu clienții sau chiar a soluțiilor de marketing electronic nu este întotdeauna la îndemână pentru organizațiile cu echipe mai puțin specializate.

ETL Business Plus vă propune o serie de servicii de IMPLEMENTARE care vă vor ajuta să selectați și să integrați soluția potrivită în procesul dumneavoastră de afaceri:

  1. Instrumente de e-mail marketing;
  2. Instrumente CRM;
  3. Instrumente de gestionare a inventarului;
  4. Instrumente ERP;
  5. Instrumentele ePayment.

Imaginația ar trebui să fie singura dumneavoastră barieră în utilizarea serviciilor de IMPLEMENTARE ETL Business Plus.